Oasis Bi avelsdebuterar på Alebäck

Det har i dagarna blivit klart med det senaste tillskottet i hingststallet inför avelssässongen 2018. Och det är ingen annan än självaste Oasis Bi! En av de starkast lysande stjärnorna på travhimlen de senaste åren. Han har presterat på absolut topp under flera år i tuffast tänkbara konkurrens, dessutom levererat superprestationer med fantastiska rekord som följd, 1.09,4 över kort distans, 1.10,7 över medeldistans och 1.11,5 över lång distans! Han ståtar med imponerande drygt 17,8 miljoner intjänat. Han har tävlat framgångsrikt sen han var 2 år och fortsätter leverera, start efter start. Bevisat en hingst med både tidighet och hållbarhet med andra ord, vilket torde vara hyperintressant för den seriöse uppfödaren! Han introduceras i aveln 2018 för introduktionspriset 3000:- vid bokning + 35000:- vid levande föl.
Publicerad den 14 november 2017

Adrian Chip

Adrian Chip har trots fantastiska framgångar 2017 inte fått stoägarnas förtroende och är nu såld till Italien.
Publicerad den 30 oktober 2017

Ny skiljning

Första gruppen föl som skiljts är nu klara med sin grundutbildning och redo att gå ut på lösdrift.
Publicerad den 30 oktober 2017

Executive Caviar avelsdebuterar på Alebäck

En av kulltopparna från 2014, Executive Caviar inleder sitt avelsarbete 2018 på Alebäck. Hingsten ådrog sig en senskada i samband med senaste starten och har därmed tävlat färdigt. Brodern till Your Highness och med SJs Caviar som far måste betraktas som hypperintresant tillskott i den Svenska hingstparken.
Publicerad den 23 oktober 2017

Skiljning av föl

De tidigast födda fölen är nu skilda från sina mödrar och har börjat i ´´förskolan´´. Det är Carro och Katrin som är ansvariga för utbildningen. På schemat står att de skall lära sig att gå snällt vid sidan om fröken, lyfta fötter på begäran, att stå uppbundna på gången när fröken borstar och gör den dagliga uppsnyggningen. Fölen kommer även att få en första insyn i hur det är att gå i skrittmaskin, här handlar det inte om träning utan enbart att gå lungt och avslappnat tillsammans med några kompisar i skrittmaskinen. Denna förskolekurs vara ca 4 veckor, sedan släpps de på lösdrift och nästa omgång föl får samma utbildning.
Publicerad den 23 oktober 2017

Diamanten landets bästa fyraåring.

Efter seger i Kungapokalen , Sprintermästaren och nu Smedträffen så måste Adrian Chip sonen Diamanten rankas som landets bästa häst i sin kull. De hetaste supportrarna har redan börjat tala om Diamanten som en Elitlopps häst 2018.
Publicerad den 19 juli 2017

Diamanten Sprintermästare

Adrian Chip hingsten DIAMANTEN har nu segrat i de två största loppen som körts för fyraåringar, Sprintermästaren. Diamanten segrade tidigare i år även i Kungapokalen även då med Christoffer Eriksson i sulkyn. Diamanten måste nu betraktas som kung bland fyraåringar i sin kull.
Publicerad den 6 juli 2017

This Is It (NO)

Norska Revenue dottern This Is It, segrade inom dagens V65 på Mantorp. Stopet närmar sig 1,4 miljoner intjänat och detta var åttonde segern i karriären.

 


Publicerad den 10 juni 2017

This Is It (NO)

Norska Revenue dottern This Is It, segrade inom dagens V65 på Mantorp. Stopet närmar sig 1,4 miljoner intjänat och detta var åttonde segern i karriären.

 


Publicerad den 3 juni 2017

Staro Lets Dance

Treåriga Adrian Chip stoet Staro Lets Dance segrade i kväll på Jägersro med Nicolaj Andersen i sulkyn.


Publicerad den 30 maj 2017

Diamanten

Adrian Chip hingsten Diamanten som för 2 veckor sedan segrade i årets upplaga av Kungapokalen, följde idag upp detta med att vara målfotoslagen i Solvallas fyra-års Elit på fantastiska 1.10,0.


Publicerad den 28 maj 2017

In Vain Sund i Elitloppsfinal

Revenue hingsten In Vain Sunds gjorde en strålande insats i Elitloppsförsök och är nu med i 2017 års upplaga av Elitloppet.


Publicerad den 28 maj 2017

Vin och vatten

Med seger för våra hingstar genom Adrian Chip sonen DIAMANTEN i Kungapokalen och Muscle Massive sonen CRUZADO DELA NOCHE i Kopenhagen Cup så är självförtroendet naturligtvis på topp. Men visst svider det i hjärtat när Revenue sonen In Vain Sund galopperar över mål som etta i Kopenhagen Cup.

Muscle Massive har ett fantastiskt år som avelshingst förutom att Cruzado dela Noche nu är inbjuden till Elitloppet efter dagens seger i Kopenhagen Cup, så leder Muscle Massive listan över mest intjänade pengar på sina avkommor i Amerika,


Publicerad den 14 maj 2017

Kungapokalen till Diamanten

Adrian Chip sonen Diamanten segrade i årets upplaga av Kungapokalen. Från spår 12 hamnade Diamanten som sista häst i fälten, men med en stark avslutning sista 800 meter så var han först över mål.

 


Publicerad den 13 maj 2017

Fighting Bax

Muscle Massive sonen Fighting Bax tog okväll andra årssegern när han segrade på Solvalla med sin tränare Daniel Reden segrade i Solvallas lopp 2.


Publicerad den 22 mars 2017

Ruff Legs

Muscle Massive sonen Ruff Legs segrade för sin tränare Daniel Reden på Färjestad. Dagens seger var fyraåringens första seger på totalt 4 starter.


Publicerad den 20 mars 2017

Baron Gift

Baron Gift visar gång på gång i sina starter att han är en fyraåring att räkna med i de stora loppen. Onsdagens Solvalla start ar ännu ett bevis på hingstens utvecklingskurva, tvåa från spår 9, med en enorm avslutning sista 300 meter gav en andraplats och ytterligare 150.000:- in på kontot.


Publicerad den 16 mars 2017

Machiavelli tredje årssegern 2017

Fyraårige Machiavelli tog ikväll tredje årssegern med sin ständige följeslagare Kent Friborg i sulkyn. Hingsten har totalt 4 segrar och vi på Alebäck som följt denne lille snygging sedan födseln vet att han bara är i början av sin karriär.


Publicerad den 3 mars 2017

Adrian Chip i topp.

Adrian Chip avkommor födda 2013 har just nu en segerkvot på 1.0.
Det finns idag 29 avkommor födda 2013 efter Adrian Chip, denna grupp hästar har sammantagit 29 segrar, vilket ger segerkoefficient 1,0.

 


Publicerad den 3 mars 2017

Adrian Chip i topp.

Adrian Chip avkommor födda 2013 har just nu en segerkvot på 1.0.
Det finns idag 29 avkommor födda 2013 efter Adrian Chip, denna grupp hästar har sammantagit 29 segrar, vilket ger segerkoefficient 1,0.

 


Publicerad den 3 mars 2017